Toilet renovatie

Bouwonderneming Bob Leeuwarden is gespecialiseerd in het snel renoveren van toiletten, en dit uiteraard zonder te veel overlast en hinder. U wilt natuurlijk niet een dag zonder toilet zitten! Normaliter kan het binnen enkele dagen gereed zijn, maar wij zorgen er altijd voor dat u zoveel mogelijk gebruik kunt blijven maken van het toilet. Wij regelen het sloopwerk, de aanleg van de nieuwe aan/afvoer en natuurlijk het plaatsen van het sanitair zoals de wc pot, fonteintje, wasbak en indien gewenst plaatsen wij ook de accessoires. Bekijk ook mijn projecten pagina voor inspiratie!

Het stucen van de wanden en het tegelzetten kunt u door Bouwonderneming Bob laten doen. Bouwonderneming Bob is de totaalaannemer wat betreft het renoveren of verbouwen van uw toilet! Ik kom graag bij u langs voor een ori├źnterend gesprek of bel gerust eens! U kunt ook uw badkamer laten renoveren door Bouwonderneming Bob.

Hieronder enkele van de door Bouwonderneming Bob opgeleverde projecten:

toilet-renovatie-leeuwarden-2-sttoilet-renovatie-friesland-ideeen-st3

Telefoonnummer: 06-30401510 | info@bouwondernemingbob.nl | Dobbehof 5 | 9084 DP Goutum | Facebook.com/bouwondernemingbob