Keuken plaatsen

Keuken plaatsen in Friesland? Geen probleem!

Het plaatsen van een keuken is een vak apart: er is namelijk een behoorlijke diversiteit aan werkzaamheden dat moet gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het installatiewerk: het aansluiten van een vaatwasser en de gootsteen, maar natuurlijk ook het recht en waterpas afhangen van de keukenkastjes.

keuken-geplaatst-leeuwarden

Het is voor Bouwonderneming Bob geen probleem om de gehele klus aan te nemen. Het is zelfs mogelijk dat we oude keuken voor u uitbreken, het voorwerk zoals het stuccen/ leidingwerk e.d. klaarmaken en uiteindelijk de nieuwe keuken volledig functionerend opleveren. Maar misschien wilt u zelf meehelpen? Dat kan gerust, in overleg is alles mogelijk bij Bouwonderneming Bob!

keukenblok-plaatsen-friesland

Alleen nog maar plannen voor een nieuwe keuken?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog geen nieuwe keuken heeft gekocht, maar enkel plannen aan het maken bent voor een nieuwe keuken. Ook dan kan het raadzaam zijn alvast contact op te nemen met Bouwonderneming Bob.

Goede voorbewerking is het halve werk!

voorbewerking-keuken-plaatsen

keuken-plaatsen-opbouw-leeuwarden

keuken-eiland-plaatsen

Bouwonderneming Bob plaatst uw keuken, maar sluit ook direct al uw apparatuur aan! Bouwonderneming Bob is uw totaalaannemer!

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een scherpe offerte!

 

Telefoonnummer: 06-30401510 | info@bouwondernemingbob.nl | Dobbehof 5 | 9084 DP Goutum | Facebook.com/bouwondernemingbob