Badkamer renovatie

Het renoveren van een badkamer is een leuke maar complexe klus. Het resultaat van het renoveren van een badkamer is altijd prachtig om te zien: mooie nieuwe tegels, mooi afgewerkte kitnaden, maar niet te vergeten ook het sanitair zoals een mooi badmeubel. Bouwonderneming Bob is gespecialiseerd in het renoveren van alle sanitair, zoals badkamers en toiletten.

U kunt bij Bouwonderneming Bob terecht voor het volledige traject van badkamer renovatie. Indien gewenst, dan kunt u zelfs de tegels en het sanitair bij Bob mee bestellen. Dankzij de goede contacten met enkele tegelleveranciers kan dit zelfs enkele honderden euro’s besparen! Een ander groot voordeel is dat u verzekerd bent van goede kwaliteit tegels, iets wat bij bouwmarkten en partijhandelaren regelmatig niet het geval is. Dat is zonde, want een goede tegel hoeft absoluut niet duur te zijn.

Hieronder vindt u een kleine greep van de opgeleverde gerenoveerde badkamers. Kijkt u tevens eens op mijn projecten pagina, voor nog meer inspiratie.

badkamer-renovatie-leeuwarden-en-omstrekenbadkamer-renovatie-specialist-friesland

 

Telefoonnummer: 06-30401510 | info@bouwondernemingbob.nl | Dobbehof 5 | 9084 DP Goutum | Facebook.com/bouwondernemingbob